image_2.jpg [jpg]

Oogsttijd in Nicaragua
Betrokken bij de klant
Equatore Coffeeconsultants: 
  1. Officieel dealer Astoria   www.astoria.com/plus-4you.html
  2. Newtree chocolade    www.newtree.com
  3. Horeca/Retail-concept   www.coffeeconsultants.eu  
  4. Private label   Consultancy bouwen eigen koffiemerk
  5. Bedrijven-concept   Integer werken met eerlijke koffie. 
Daarnaast heeft Equatore Coffee Consultants de mogelijkheid om biologische private label koffie te leveren. Equatore Coffee Consultants is opgericht door mensen met jarenlange ervaring in het leveren van koffie. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende en kosteloze koffie-monitor, waarbij we onderzoeken en in kaart brengen wat Equatore Coffee Consultants voor u zou kunnen betekenen in vergelijking met uw huidige koffieleverancier. In onze ervaring zijn besparingen tot 30% mogelijk terwijl tegelijkertijd de kwaliteit van de koffie verhoogd wordt.

Indien u in één of meerdere van deze concepten geïnteresseerd bent nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via info@equatore.nl Wij komen u het concept en de costumizing daarvan graag persoonlijk toelichten.

Bekijk ons assortiment

Betrokken bij de boer
De allerbeste koffie ter wereld wordt verbouwd zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Gewoon, puur natuur en eerlijk. Deze wijze van verbouwen is intensief en daardoor duurder. Equatore koopt deze biologische koffie rechtstreeks in. De megawinsten die door tussenhandelaren en multinationals in koffie worden gemaakt worden niet door ons gesubsidiëerd. Door deze korte productieketen kunnen wij tegen een concurrerende prijs hoogwaardige koffie aanbieden; gegarandeerd biologisch en altijd volkomen transparant. Dat proeft u in Equatore Bio Peru.


Equatore holding BV 't Goor 35 - 7071 PC Ulft
Tel: +(31) (0)6 14158414 - Fax: +(31) (0)315 642653image_3.jpg [jpg]